Fysiosteo – David Josefsson

Priser & Service

Fysiosteos mål är att kunna erbjuda ett alternativ till långa väntetider, krånglig administration, hastiga bedömningar och otillräckligt engagemang.
Det betyder att du som patient lätt kan komma i kontakt med mig personligen via telefon eller mail utan att gå omvägen via reception eller sekreterare, att jag oftast kan erbjuda tid med kort varsel och att du själv enkelt kan boka tid i min kalender även utanför vanlig arbetstid (använd bara knappen längst ner på sidan).
Du kommer att få ett omsorgsfullt omhändertagande där du är garanterad samma vårdgivare genom hela behandlingsperioden, vilket inte alltid är fallet annorstädes.
Det innebär också att behandlingspriset inte täcks av högkostnadskort och att privat taxa gäller, även om du kommer med remiss från läkare.

Priser
– Ett vanligt besök hos mig kostar 750:-
– För tjänster utanför fysiosteos lokaler förhandlar vi om pris utifrån omfattning, behov av förberedelser, restid etc.

Betalning
Betalningen för ditt besök sker antingen kontant eller med betalkort. Jag tar emot VISA, Mastercard och Maestro.

Väntetider
Normalt försöker jag ta emot inom tre arbetsdagar och är du flexibel med tiden är det i många fall möjligt att få tid samma dag. Vid särskilt hög beläggning eller då jag är ute på utbildningsuppdrag kan väntetiderna bli längre.

Besökstider
Normalt arbetar jag på kliniken mellan 9-16 på vardagar, men då jag också regelbundet undervisar på annat håll kan besöksmöjligheterna variera. Enklaste sättet att boka tid är online, men om du inte hittar en tid som passar kan du höra av dig på telefon då det händer att jag kan erbjuda tider som inte lagts ut ännu.

 

Boka tid